suna direct :+40722415029

Coduri de bare

Coduri de bare

Alocarea de coduri de bare este necesara atat producatorilor, cat si importatorilor in vederea distribuirii produselor in magazinele, supermarket-urile sau hipermarket-urile dotate cu echipamente de citire a codurilor de bare.

Pentru cei interesati in obtinerea, aplicarea si utilizarea codurilor de bare pentru marcarea produselor, prezentam cateva notiuni:

 • Codul de bare este modalitatea de reprezentare a literelor si cifrelor printr-o succesiune de bare si spatii.
 • Codificarea cu bare îi confera utilizatorului posibilitatea de a prelua informatiile de pe un suport fizic, cu ajutorul unui cititor optic de coduri de bare in scopul prelucrarii si al gestionarii informatizate.
 • Unicitatea codurilor de bare pe piata interna si internationala se asigura prin folosirea unor indicative gestionate de asociatii profesionale de profil.

Asociatia Romana pentru Paletizare si Containerizare - ARPC - acorda celor interesati indicativul de utilizator, stabileste codul numeric de baza si pune la dispozitie: 

 • Îndrumatorul pentru utilizarea codurilor de bare (in care sunt prezentate codurile standardizate international) si folosirea lor in procesele de: codificarea produselor, pachetizare, paletizare si containerizare);
 • Certificatul de utilizator;
 • Codul numeric de baza in simbolistica specifică;

Etape

Procedeul de obtinere si alocare de coduri de bare consta in parcurgerea urmatoarelor etape:

 1. completarea unui formular care poate fi descarcat de mai jos:
  Descarcă formularul
 2. trimiterea formularului completat prin email;
 3. trimiterea catre dumneavoastra a facturii proforme cu suma corespunzatoare pachetului din oferta noastră, prezentata mai jos, reprezentand taxa de alocare, care este, de altfel, singura perceputa, neexistand nici o alta obligatie financiara ulterioara;
 4. emiterea si transmiterea catre dvs. a intregii documentatii, inclusiv factura, se face curierat rapid.

Datele initiale pentru inceperea codificarii vor fi transmise on line in maxim 1 ora de la confirmarea platii, iar plicul cu documentatia, inclusiv factura vor fi expediate prin curierat rapid.

Oferta noastra:

 • Pachet de 100.000 coduri - 250 Euro + TVA;
 • Pachet de 10.000 coduri - 200 Euro + TVA;
 • Pachet de 1.000 coduri - 150 Euro + TVA.

Pentru fiecare pachet se va pune la dispozitia solicitantului documentatia necesara si program de generare a codurilor numerice.

Persoane de contact:

ing. Vasile TOMA tel. 0722.415.029
  tel/fax: (021)240.88.48
  e-mail: vasile.toma@coduridebare.ro
  e-mail: translogistic1995@yahoo.com
ing. Gheorghe TOMA e-mail: coduridebare1995@gmail.com
ing. Luigino SZECSY e-mail: office@coduri-de-bare.ro

Prestarea de servicii se executa numai prin intermediul firmei SC TRANSLOGISTIC SRL, singura imputernicita, care este membru fondator si asigura secretariatul Asociatiei Romane pentru Paletizare si Containerizare.